Noortje is heel gelukkig bij haar baasje!!

Beste allemaal,

 

Het is vandaag precies 7 maanden geleden dat Noortje bij mij is komen wonen. In onze eerdere mail heb ik al gesproken over een bijzonder goede match. Dit kan ik na 7 maanden alleen nog maar beter beamen. Ze is nog steeds vrolijk , lief en enthousiast en wat betreft het werken gaat het gewoonweg goed. Wat een puntje is, waar ik overigens al door Sabrina van op de hoogte was gesteld, is haar eigenzinnigheid, wat bij Golden Retrievers gebruikelijk schijnt te zijn. Deze eigenzinnigheid maakt haar overigens wel, wat mij betreft, een leukere en enigszins ondeugende hond. Tijdens de laatste inspectieronde van Sabrina heb ik wel te horen gekregen dat ik niet alles wat fout ging goed moest praten, maar dat ik zo nu en dan ook wat strenger moest zijn tijdens het werk. Hoe moeilijk ik dit ook vind, het werkt wel!

Het werken met een geleidehond gaat niet vanzelf, ik moet er heel veel energie insteken, maar krijg er daarentegen uitermate veel voor terug. De vrijheid om weer alleen op pad te gaan, het looptempo en wat ook heel belangrijk is een wel heel trouwe vriendin.

Als Noortje niet aan het werk is is het een echte ondeugende, speelse madame, die het bijzonder leuk vind om zich heel erg vies te maken en graag in rotte vis rolt. Dat ze vies is kan ik dan wel niet zien, andere mensen wijzen mij daar overigens wel op, maar die vis ruik ik wel! Gevolg van voornoemde is middels bijgevoegde foto te aanschouwen, jawel en bezoek aan de “Doggy wash”. Ook heb ik een fietskar voor haar aangeschaft voor achter de tandem. Voor een paar beloningskoekjes ging ze er maar wat graag inzitten, ook daar hebben we een afbeelding van bijgevoegd. De laatste foto, die ik jullie absoluut niet wil onthouden is van Noortje, moe van het spelen, met haar 2 nieuwe speeltjes, waarop ze als een blok in slaap valt.

Dit is zo een beetje wat ik jullie wil laten weten, maar niet nadat ik jullie nog even over haar populariteit bij de poli Oogheelkunde heb verteld. Voor een halfjaarlijkse controle nam ik Noortje met de bus mee naar het ziekenhuis. Toen ik aan de beurt was en samen met Noortje naar binnen kwam, vroeg de oogarts als eerste naar het wel en wee van Noortje, waarop ik antwoordde: “en met mij gaat het ook goed!” We hebben er hartelijk om moeten lachen.

Tot zover een update over Noortje en de hartelijk groeten van Leonie Dullemans

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.