Te koop Goden retriever reu met pensioen

ik ben Ramses

ik ben een golden retriever reu gecastreerd en ben 9 jaar oud en helemaal gezond

ik werkt nu nog als blindengeleidehond maar ik mag met pensioen

ik ben  een lieve aanhankelijke en sociale hond, lief met kinderen, ik kijk  graag naar katten maar ik doe ze niks, ik kan met alle honden overweg, ik  lust graag fruit, appel en mandarijntjes . Onweer en autorijden vindt ik  niet zo leuk,  ik ga dan trillen en kan wat nerveus worden Ik ben het liefst bij mijn baasje.

Ik zoek een heel goed huis, mensen die alle tijd voor mij hebben want dat ben ik gewend, elke dag met mijn baasje op pad, lekker lange wandelingen, los van de lijn en spelen met andere honden, ik vind het allemaal heerlijk

Denkt u dat u mijn nieuwe baasje kunt zijn>??

Stuurt u dan een mail naar info@hondentrainer.nl met de volgende gegevens

naam

adres

tel nr

gezinssituatie

woonsituatie

werksituatie

wat u mij kunt bieden??

De school vraag wel een kleine bijdrage voor mij.

Wie weet kunnen wij snel kennismaken

Poot van Ramses

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.