Te koop labrador teefje

Category: Herplaatsing

Dudley heeft inmiddels een nieuw baasje gevonden!!!

 

 

 

Dit is het verhaal over Dudley die met pensioen mag

 

Mocht u interesse hebben dan ontvangen wij graag een email met woon werk en gezinssituatie

 

mvg

 

Dudley is een zwart Labrador teefje geboren op: 7 maart 2010. Ze is voor mij gaan werken op 30 januari 2012. Bij kennis maken merkte ik gelijk haar zo heel speels karakter en spelen doet ze nog steeds dolgraag. Daarbij is het flosstouw en daar flink aan trekken favoriet. Maar ook piepspeeltjes en ballen vind ze erg leuk. Ook knuffelt en stoeit ze heel graag. Wanneer ik met haar naar een losloopgebied ga speelt ze met elke hond waar maar mee gespeeld kan worden en als de mogelijkheid er is, word er ook enthousiast gezwommen.

Toen ze bij mij kwam, moest zij me met grote regelmaat bij mijn vader brengen, waar ze geconfronteerd werd met kleine kinderen. Daar was ze heel snel aan gewend en vind kinderen dan ook best leuk. Haar reactie op katten is een beetje vreemd: ze lijkt er erg weinig belangstelling voor te hebben, maar toch heeft ze wel degelijk in het parkje waar ik haar uit laat een keer met een kat gespeeld.

Mogelijk mede veroorzaakt door mijn manier van leven, heeft ze moeite met veranderingen. Als alles voor wat langere tijd anders gaat dan ze gewent is levert dat wat stress op en moet ze soms overgeven.

Ik ben allen, dus zijn Dudley en ik altijd samen en kan ik haar heel veel aandacht geven. Ik heb haar graag dicht in mijn buurt dus heb ik haar in de, nu haast 7 jaar dat ik haar heb nooit langer dan 2 uur alleen gelaten. Dat kan ze goed. Tot slot laten vuurwerk en onweer haar nagenoeg onverschillig.

Soms kan ze wel heel erg eigenwijs zijn. Dan kan het zelfs voorkomen dat ze weigert te luisteren, terwijl ze dat normaal gesproken juist zo heel goed doet!

Ik heb met deze hond een geweldig fijne tijd gehad en zal haar heel, heel erg missen. Het is gewoon een schat van een hond!

Dudley zomer 2017 mee op vakantie

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.