vacature part time kennelmedewerker

Category: Vacatures

04-06-2020

Wij hebben op dit moment een vacature voor een part time kennelmedewerker m/v, die flexibel is, in de avonduren, weekenden, zon en feestdagen en door de week beschikbaar is, na een intensieve inwerkperiode zult u zelfstandig gaan werken. U zult met uw 2 collega,s in een 3 weeks  roosterverband gaan werken , de uren zullen in het begin variabel ivm de inwerkperiode

Bij vakantie van uw collega,s en feestdagen zult u extra ingedeeld worden.

Als de geleidehonden niet in training zijn dienen ze goed verzorgd te worden en aandacht te krijgen, het gaat 7 dagen per week door van 0700 tot 2200 uur, men gaat in roosterverband werken met 2 andere kennelmedewerkers, zodat alle ochtenden, avonden, weekenden, zon en feestdagen een kennelmedewerker aanwezig zal zijn.

De dagen beginnen altijd om 0700 uur, door de week wordt er ongeveer tot 1100-1200 uur gewerkt, afhankelijk van de werkzaamheden

De avonden van 1900 tot 2130 uur en in het weekend van 1700 tot 2130 uur

Uw taken: het voeren van de honden, het schoonmaken van de speelweides en kennels, het verzorgen van de honden mbt borstelen, wassen, evt medicatie toedienen.

Als er pups zijn zal moeder en pups de zo nodige verzorging krijgen.

Wat zoeken wij?

Iemand  die orde kan bewaren in een roedel van minimaal 20 honden, die weet wat aanpakken is, die niet vies is van uitwerpselen van honden, lichamelijk in een goede conditie is, uiteindelijk zelfstandig kan werken, oog heeft voor hygiëne.

I.v.m rust, regelmaat in de roedel zoeken wij niet iemand die tijdelijk een baan zoekt!

U dient in bezit te zijn van eigen vervoer i.v.m. bereikbaarheid van de school., wij geven de voorkeur aan kandidaten die in of net buiten Almere wonen.

Denkt u dat deze baan iets voor u is?

mail ons dan een uitgebreide sollicitatiebrief met uw motivatie, cv en pasfoto.

Onvolledige sollicitaties zullen niet in behandeling genomen worden.

info@hondentrainer.nl

 

 

 

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.