Dringend gastgezinnen gezocht

27-09-2023

Wij verwachten rond oktober en hopelijk december weer pups en hebben u heel hard nodig!!

Even boodschappen doen, naar de dokter, even gezellig vrienden ontmoeten, elke dag naar je werk door alle drukte heen, voor ons zienden zo gewoon, we pakken de fiets, de auto of gewoon wandelen of openbaar vervoer.

Voor onze cli├źnten met een visuele beperking is het zoveel moeilijker, afhankelijk van iemand die met je meegaat, of met je stok, je loopt tegen alle obstakels aan, het kost heel veel energie.

Daarom kiezen veel cli├źnten voor een blindengeleidehond, een maatje voor het leven, maar voordat een geleidehond aan het werk kan zijn we 2 jaar verder.

We zijn enorm afhankelijk van gastgezinnen die vanaf de leeftijd van 8 weken een pup samen met ons als geleidehondenschool gaan opvoeden.

Het is zo ontzettend leuk om samen met andere gezinnen voor het zelfde doel bezig te zijn, leuke lessen, gezellig met elkaar koffie drinken, in uw eigen tijd alles wat u heeft geleerd in de praktijk brengen, u leert zoveel, u krijgt er enorm veel voor terug en u maakt iemand zo ontzettend blij, die dankzij u weer zelfstandig op pad kan.

De eerste reactie is vaak: Maar ik kan geen afscheid nemen!.

We hebben inmiddels al 28 jaar ervaring hiermee en gebruiken vaak de slogan : Afscheid nemen bestaat niet.

In ons leven nemen we zoveel afscheid maar paar dagen erna lachen we weer.

Dit is ook afscheid maar zo anders, u wordt er in begeleid, u blijft uw hond volgen, en u maakt iemand zo ontzettend blij!!

Ook al gaat uw hond naar de grote school zoals we zeggen, u kunt hem of haar blijven volgen, we maken foto’s en filmpjes van de trainingen, laten u weten als hij/zij kennis heeft gemaakt met nieuw baasje en veel nieuwe baasjes vinden het erg leuk om contact met het gastgezin te hebben, dan bent u werkelijk nog trotser als u ziet wat dankzij uw inzet is bereikt met uw hond en wie u zijn vrijheid heeft teruggegeven.

Dat was echt een traantje waard  en nu een traan van blijdschap!!

Wij willen u natuurlijk hier alles over vertellen .

Wij bieden u gezellige lessen in een groep  o.a.. in Almere, Roosendaal, Drachten, Den Haag en evt. kunnen wij de mogelijkheid bieden in de omgeving Eindhoven, als we daar meer als 3 tot 4 pups zouden kunnen plaatsen, woont u ergens anders en kent u nog paar gezinnen die dit willen doen?, want trainen in een groep is zoveel leuker, dan komen we gewoon naar uw woonomgeving om daar de trainingen te verzorgen.

Het trainen van een geleidehond in opleiding biedt ook heel veel voordelen,

U leert heel veel.

Alle spullen krijgt u van ons

Dierenarts wordt door ons betaald

Voer wordt door ons betaald

Deze honden mogen overal mee naar toe, mee met vakantie, de stad in, restaurant, school , etc.

We laten u kennis maken met een wereld waarvan u misschien nooit heeft geweten dat die bestaat, dat geeft u veel voldoening  als u hoort dat u hier zo en grote rol in kunt spelen.

 

Zonder gastgezinnen kunnen wij geen geleidehonden trainen, dus laat u informeren door ons, wij vertellen er heel graag over, natuurlijk mag u ook op afspraak hier eerst kennis maken, we verwelkomen u graag.

0615619160 of info@hondentrainer.nl

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.