een hele blije klant!!

 

Hoi hoi,

 

Ik dacht: ik laat eens even iets van Guy en mij horen, maar als eerste natuurlijk de beste wensen voor 2019! Guy en ik zijn het nieuwjaar heel huids doorgekomen, gelukkig heeft hij geen last van het vuurwerk, hij kijkt er niet eens van op. De samenwerking tussen Guy en mij gaat steeds beter, hij heeft af en toe nog wel eens zijn streken, maar  ik weet hem goed onder de duim te houden. Ook doet hij het werk steeds wat beter stoepjes blijven wat lastig, maar dat is logisch want hier op het platteland hoeft hij geen stoep aan te geven. Verder is het echt een lieverd en het begint zo langzamerhand steeds meer mijn schaduw en maatje te worden.

Wanneer ik eens in mijn eentje weg ge voelt het alsof ik iets vergeet of mis, en het voelt leeg en kaal naast me. Dan ben ik altijd weer blij als ik thuiskom en mijn zwarte boefje zie, ik verwacht dat het in de komende maanden alleen nog maar beter kan gaan.

Ik ben jullie en het gast gezin heel erg dankbaar voor Guy. het is zo’n schatje en  we weten het goed met elkaar te vinden. Zo nu en dan hebben we onze meningsverschillen, als hij bijvoorbeeld de dierenwinkel in wil en ik juist naar een hele andere winkel op weg ben, maar oké dit weten we wel op te lossen.  Tussen haakjes de beugel loopt echt heerlijk!

 

 

 

groeykes van Guy en mij!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.