Vrienden van Herman Jansen

de hele ploeg in Artis

Beste Gebruiker van de Herman Jansen-hond,

 

Als gebruikers van onze Herman Jansen hond vinden we het leuk om met elkaar in contact te komen en te blijven. Natuurlijk om ervaringen met elkaar uit te wisselen maar vooral om een netwerk op te kunnen bouwen van mede Herman Jansen-hondengebruikers lekker dichtbij jou in de buurt en/of regio.

Daarom hebben we een club opgericht voor uitsluitend gebruikers van een geleidehond, die nog aan het werk is,  van Herman Jansen.

De club heeft als streven minimaal 1 keer per jaar met elkaar iets leuks te doen. Gewoon erop uit met elkaar, je netwerk uitbouwen, samen kletsen, ervaringen uitwisselen en nieuwe ervaringen opdoen, net even anders dan anders.

 

We zijn geen stichting of vereniging en streven het ook niet na om aan door derden georganiseerde workshops of evenementen deel te nemen. Hoe oud of jong je ook bent, iedereen is welkom zich om zich bij de Vrienden van Herman Jansen club aan te sluiten.

 

Spreekt dit je aan? Zoek dan op Facebook naar onze besloten groep, voeg jezelf toe en praat of lees mee. Je kunt ons makkelijk vinden onder: vrienden herman jansen, of klik op onderstaande link.  (https://www.facebook.com/groups/vrienden (met een geleidehond) van Herman Jansen)

 

Heb je geen Facebook maar wil je je wel aansluiten bij de club en op de hoogte gehouden worden, mail dan voor meer informatie naar vriendenvanhermanjansen@gmail.com

 

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.