Wat zijn er toch een lieve mensen!

Category: Diversen

 

 

Wij kregen zo een leuk mailtje van iemand!!

 

ik ben Helmy Stolwijk van www.paradoggies.nl en ik heb het geluk een paar opgeleide honden van jouw te mogen leren kennen. Nikkie (Francis Lotterman) Kenzie (Lia de Ruijter van Os) en Pien (Mariëlle Swinkels). Ze hebben allemaal al eens een workshop bij me gevolgd en voor Mariëlle heb ik zelfs een band mogen maken voor hun trouwdag. Pien komt de ringen brengen. Ik moet je zeggen dat ik al meer geleide honden heb leren kennen maar die WERKEN dus 24 uur per dag. Ik ging Nikki en KENZIE met hun baasjes van het station halen en die honden waren speels, poepen en plassen en alles wat mijn honden ook doen. Toen het tuig om ging waren ze aan het werk en ik was enorm onder de indruk om te zien hoe ze dan in een keer totaal andere honden werden. Ik doe iedere maand iets voor het goede doel, dat varieert van de voedselbank voor dieren, dierenambulance, diverse asielen en ook veel individuele honden. Deze keer, ik hoop dat je het niet erg vind heb ik 4 halsbanden geveild en tot nu toe wordt er echt op geboden. Ik zou graag dat bedrag aan jullie schenken. Gewoon omdat ik dat leuk vindt en het zou fijn zijn als jullie voor dat bedrag iets lekkers, speeltjes of gewoon voor de pensionada’s de nodige voorzieningen kunnen regelen.

 

Een prachtig bedrag is gedoneerd en wij gaan daar heerlijke dingen voor kopen voor onze geleidehonden!!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.